Om te mogen vissen in de wateren die zijn ingebracht in de landelijke lijst moet je tijdens het vissen een geldige Vispas bij je hebben met daarbij de visplanner app op je smartphone of het "dikke boekje". Het "dikke boekje" wordt niet meer automatisch toegezonden. Je kunt het boekje nog wel aanvragen in de webshop van Sportvisserij Nederland (https://www.sportvisserijnederland.nl/webwinkel/boeken-en-gidsen/).
In de visplanner app en op www.visplanner.nl kun je gemakkelijk zien waar je wel en niet mag vissen.


Om te mogen vissen in de vijvers van de Grote Loef, de Korte Loef en de kolken in de Erpewaai heb je de Vispas nodig in combinatie met onze verenigingslijst. Deze lijst treft je als bijlage aan. Je moet hem uitprinten en ondertekenen én dus meenemen als je in Malden of Heumen gaat vissen. Let op! Je bent strafbaar als je in onze verenigingswateren vist zonder dat je de uitgeprinte verenigingslijst bij je hebt...ook al ben je lid van De Vriendenkring...de Vispas alleen is niet voldoende!


Klik hier om de verenigingslijst te downloaden


Vanaf 2020 is het gebruik van een leefnet/bewaarnet in onze verenigingswateren niet meer toegestaan.
De gesloten tijd voor kunstaas en/of dood aas loopt van 1 maart tot de laatste zaterdag in mei. Op deze zaterdag (de Nationale Hengel-dag) mag er in heel Nederland weer met kunstaas en/of dood aas gevist worden.

Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen:
• GSM: 06-13126722
• email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Namens het bestuur wens ik u een visrijk 2024.